Naar een (h)echt internationaliseringsbeleid 

Zet jij je eerste stappen in internationalisering of ben je ondertussen een gedreven expert? Met onze toolbox 'internationalisering verankeren op school', leren we je in 10 concrete stappen hoe je van een aaneenschakeling van losse projecten tot een (h)echt internationaal beleid kan komen. In drie sessies leer je de toolbox gebruiken en reiken we je concrete handvaten aan om zowel je internationaliseringsbeleid als -werking onder de loep te nemen en bij te sturen waar nodig. 

Werp je ter voorbereiding graag een blik op onze toolbox? Klik dan door naar de webpagina's voor onze toolbox 'internationalisering verankeren op school' of die van onze toolbox 'internationalisering verankeren in de volwasseneneducatie'

Schrijf je in voor sessie 1: How to toolbox 

Datum & locatie: online, op vrijdag 13 mei (van 13u30 tot 15u)

In deze eerste sessie stellen we jou onze toolbox voor, en gaan we aan de slag met tips en praktische en gebruiksklare sjablonen rond 10 elementen die deel uitmaken van een professioneel, duurzaam en kwaliteitsvol internationaliseringsbeleid op school of binnen jouw organisatie. Voor deze sessie is er geen voorkennis vereist: ontdek ongeacht je niveau in het internationaliseringslandschap hoe jij met de toolbox aan de slag kan gaan. 

Ter voorbereiding van deze sessie kan je online de bijhorende zelftest invullen.

Inschrijven voor deze sessies, doe je hier. Je ontvangt nadien een attest van deelname. 

Benieuwd naar het volledige traject? Klik dan hier

Campagne Thuis in Europa

Herbekijk de debatten