Europahuis Ryckevelde ondersteunt scholen en organisaties bij het opstarten, uitschrijven en uitvoeren van internationale projecten, en dat op verschillende manieren. Vanaf het schooljaar 2021-2022 zetten we in op een nieuw ondersteuningstraject, en stappen we af van het nalezen van projectaanvragen. 

Deze indienronde lezen we dus voor een allerlaatste keer volledige projectaanvragen na.  

Deadlines 

Als je feedback wil op jouw aanvraagformulier, stuur je dit afhankelijk van je projecttype door voor de opgegeven deadlines: 

  • KA1-projecten kan je doorsturen tot en met vrijdag 30 april (16u)
  • KA2-projecten kan je doorsturen tot en met vrijdag 7 mei (16u)

Stuur je project in pdf-formaat door naar info@europahuis.be met een duidelijke vermelding van je school/organisatie, het projectttype en de contactgegevens van de projectverantwoordelijke. Je ontvangt een ontvangstbevestiging en een richtdatum waarop je onze feedback kan verwachten. 

Enkele tips 

Hoe kwalitatiever je projectaanvraag, hoe diepgaander onze feedback zal zijn. Hou daarom zeker rekening met volgende tips: 

  • Laat je project nalezen door iemand die er niet actief aan meegeschreven heeft en vraag hen of het project logisch en consistent is opgebouwd. 
  • Controleer zelf op de ontvankelijkheid van je project: neem de Erasmus+ gids erbij, en controleer of je aan alle voorwaarden voldoet om een project in te dienen. 
  • Van zodra de nieuwe aanvraagformulieren beschikbaar zijn, vind je een overzicht van handleidingen per projecttype op onze website. Overloop aan de hand van deze handleiding of je voor elke vraag een relevant antwoord gaf.

Daarnaast is er onze helpdesk:

Contacteer ons op het nummer 050 35 27 20 of stuur een mailtje naar info@europahuis.be. Je kan ook rechtstreeks contact opnemen met Liesbeth of Tomas

 

Campagne Thuis in Europa

Ontdek het hier