We wensen iedereen - voor de tweede keer - het allerbeste. Zelf werken we voort en blijven we bouwen aan ons online aanbod.

We werken voort

Het coronavirus heeft Europa nog altijd - of opnieuw - stevig in zijn greep. Overal nemen regeringen noodgedwongen maatregelen om de verspreiding er van in te dijken.
Ook het Europahuis zet de gezondheid en het welzijn van iedereen voorop. We werken opnieuw volop verder, elk van thuis uit. De telefoon is doorgeschakeld en de postbus wordt geregeld leeggemaakt. Kan je ons toch niet bereiken? Stuur een mailtje naar info@europahuis.be en we geven je zo snel mogelijk een antwoord. 

We bouwen ons online aanbod verder uit

Goed om te weten is dat we al onze lezingen (workshops zijn iets moeilijker) ook als webinar aanbieden. Ze blijven ongehoord interessant en we maken alles zo interactief mogelijk. Check ons aanbod aan vormingen voor volwassenen hier. Meer weten over hoe de EU omgaat met klimaat, vluchtelingen of over desinformatie? Neem zeker een kijkje in onze dossiers. We houden deze zoveel mogelijk up to date.  En tot slot: Vind jij de 12 verschillen tussen een leven mét en zonder de Europese Unie? Ga naar www.de12verschillen.eu en zoek ze alle twaalf.  

Hou je haaks, 
Het Europahuis team

Campagne Thuis in Europa

Herbekijk de debatten