Nieuw* Al onze Europalezingen kan je nu ook als webinar boeken. Je deelnemers schrijven zich gewoon in, klikken op de link, en volgen mee met onze interactief opgebouwde webinars. 

 

Welke lezingen?

Heel ons aanbod aan lezingen komt in aanmerking voor een webinar. Enkel de workshops gaan dus niet. Let wel: we passen de lezingen uiteraard aan volgens dit nieuwe format. Dat houdt onder andere in dat de duur maximum 1 uur is. We stellen onze webinars zo interactief mogelijk op en maken handig gebruik van de mogelijkheden die deze software biedt. 

Bekijk hier het aanbod:

Hoe reserveren?

Je reserveert via het online formulier de lezing van jouw voorkeur en vinkt de optie aan dat je dit als webinar wil boeken. De prijs voor een sessie is dezelfde. 

Een webinar. Hoe werkt het?

Wij maken een webinar'room' aan voor jouw lezing. Daarbij hoort een inschrijvingslink voor de deelnemers. Na inschrijving ontvangen de deelnemers een link naar deze 'room'. Ook krijgen ze een melding iets voor de webinar start. Tijdens de webinar is interactie met de deelnemers voorzien via polls en is er een mogelijkheid om vragen te stellen via de chat. Achteraf blijft de chat open, en ook een video van elk webinar is achteraf beschikbaar.

Als organisator hoef je dus geen extra software aan te kopen. Ook je deelnemers hoeven niets te downloaden. 

Contacteer ons gerust voor meer informatie op 050/352720 of info@europahuis.be

 

Campagne Thuis in Europa

Herbekijk de debatten