Tijdens deze lezing krijgen de studenten alle basisgegevens op een rij: ontstaan, uitbreiding in de breedte (meer landen) en in de diepte (meer bevoegdheden voor Europa), huidige evoluties en uitdagingen voor de toekomst. Voor wie dat wenst bespreken we ook de instellingen en de besluitvorming.

Deze vorming wordt op een interactieve manier gebracht, doorspekt met weetjes, sprekende beelden en voorbeelden. Er is voldoende ruimte voor de inbreng en vragen.

Waar

De spreker van Europahuis Ryckevelde komt ter plaatse voor het geven van de infosessie. Het lokaal moet voorzien zijn van een witte muur of scherm om op te projecteren. Als het om een grote groep gaat moet er een geluidsinstallatie (micro) zijn. De spreker brengt zelf een laptop en indien nodig een beamer mee.

Duur

Standaard duurt de sessie anderhalf uur. Wens je er ook de EU-instellingen bij, dan is de totale duur twee uur. Er is een pauze van een kwartier inbegrepen.

Deelnemers

Op het aantal deelnemers staat geen beperking.

Prijs

We vragen €5,5 per effectief aanwezige student. We sturen de factuur na de vorming op. Je betaalt altijd voor een minimum van 40 studenten.

 

Deze infosessie reserveren

Neem je agenda, pin een datum waarop je deze lezing wil laten doorgaan en klik hier om te reserveren.   


Ga Internationaal

Hoe internationaal is jouw school of organisatie al?

Campagne Brexit

Ontdek meer